söndag 16 september 2012

Blandade bilder + ny lägenhet!

God kväll

Idag tänker jag följa devisen att ett antal bilder säger mer än ett antal tusen ord... Några ord får ni dock med på köpet!


Moderlandets ambassad i solnedgången. Den är större än man tror! Och så finns det tama ekorrar



Det stora folknöjet i Delhi. Det gäller att pruta friskt för att få ner skjortan man ska köpa från 30 till 20 kronor. Livet är tufft ibland! Är man inte intresserad ska man inte ens titta på varan, annars hänger försäljaren efter några hundra meter. Dagens fynd: Bollywoodfilm: Raaz 3 - The film director must save his love from the black magic of a wicked woman who has become blind in love, lust and passion. Kan det bli mycket bättre i en film som bär mitt namn?



Regnar det i Indien så regnar det verkligen. Sen har man inte förstått det där med avlopp... Finns många ställen där vattnet sköljer över fötterna om man åker med en tuc-tuc. Värt att notera är också att Indierna tycker att man får skylla sig själv ifall man står bredvid en vattenpöl när de kör förbi i sin bil...


Vårt nya palats! Greater Kailash 2 is the shit! Här delar vi två lägenheter med ett svårdefinierat antal fransmän (5? 6? 7?), en grek och en indier. Standarden är faktiskt riktigt hög här och alla har som exempel en egen toa på rummet. Skitbra...!

De senaste dagarna har vi utforskat da hood och funnit att det är skitigt och äckligt, men samtidigt ett av de finaste områdena i Delhi där alla rika bor. Det märks på bilarna och husen, även om de inte verkar bry sig om hur gatorna och närområdet ser ut. Där ute är man ju ändå aldrig ändå


Våra husdjur som hänger på rutorna. Det verkar som ödlorna tycker om gladiatorspel; det är fight nästan varje dag!

Dagens indiska ord: Nei. Betyder exakt samma sak på svenska som på hindi, coolt va?

/Raz out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar