måndag 10 september 2012

Namaste!


Dags för de två Indiska Mästarna Kajsa och Rasmus att skaffa en blogg om hur det är att skriva examensarbete, eller masteruppsats om man nu vill det, i New Delhi. Vi lovar dyrt och heligt att hålla er uppdaterade om livet på den svenska ambassaden, det kanske något mindre trevliga livet för folk ute på New Delhis gator och det eviga mysteriet som vi nu ska försöka svara på under de nästföljande 18 veckorna av våra liv: varför flyttar svenska företag sin forskning till Indien och vad det har för effekt på företaget i helhet? Ni kan även förvänta er en hel del Bollywoodmusik och Kajsa har, utan att veta om det, lovat att lägga upp en dansvideo i slutet av vår vistelse. Also starring aspirerande, och nästan headhuntade filmstjärnan: Raz Golden Hair och en och annan objuden gäst!

Vi har under dagen blivit belagda med tystnadsplikt så tyvärr får vi inte avslöja att ambassaden faktiskt är riktigt trevlig och bjuder på kaffe och Ahlgrens bilar under fikarasterna. Eller jo det kanske vi får. Vi kan även rapportera att det (tyvärr?) inte sker någon omstörtande eller subversiv aktivitet på området, utan alla är otroligt trevliga.

Det här får ses som bloggens första inlägg där det väldigt snart kommer mera från tjejen i sängen bredvid!

Dagens hindilektion: Tali bwaan!, betyder tack och uttalas precis som de sympatiska, kvinnoälskande frihetskämparna från Afganistan!

/Raz out 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar